Proč?!

Proč?!

Anotace: O klukoj co miluju.....

Proč stýská se mi,když ty mě nemáš rád?!
Proč chci být s tebou,i když vím že chceš se mnou jenom spát!
Proč bez tebe nemůžu být?!
Proč o tobě nechci jen snít?!
Proč mi tak moc ubližuiješ?
Proč mě vůbec nemiluješ?!
Proč se ke mě takhle chováš?!
Proč?!Teď už vím že ani rád mě nemáš!
Proč nechci a nedokážu zapomenout?!
Proč tvým očím nepodlehnout?!
Je plno otázek...ale odpověď?!
Ta je přeci jasná...až budu zase s tebou tak budu doopravdy šťastná!
Autor Deniska, 07.01.2006
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná disko báseň

20.02.2006 09:22:00 | zhrzenybasnik

Jo je to těžký prožívat, ale chápat se to dá lehce, přeju Ti ať se Ti splní přání lásky a dostaneš se z toho lehce.

07.01.2006 11:21:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí