Úpěnlivá, tvrdohlavá, snivá

Úpěnlivá, tvrdohlavá, snivá

Anotace: ... ALE ŽIVÁ ...

Eli, kdybys jen věděl...
co výčitek, co neděl
Eli, kdybys jen tušil...
co vytrpím, co zkusím
Eli, mě to ale nevadí...
dá-li Bůh, já si poradím

Mám strach, že mě opustíš,
vím, nejsi jen v mé hlavě.
Nejsem peří, jsem těžký kříž,
pod kterým upadám právě.

Eli, chci tě milovat ještě víc,
jak jen mi to mé srdce dovolí.
Eli, do noci křičím z plných plic,
i když mě bolíš nebo nebolíš.
Eli, je pro mě svaté jméno,
jež nekonečno ukrývá a skrývá.
Eli, je také břemeno a věno,
nesu je ráda, co mi zbývá...
Autor Inge, 08.09.2010
Přečteno 342x
Tipy 9
Poslední tipující: WAYWARD, Bíša, NikitaNikaT., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co je Eli za jméno?=)
Je to pěkný, dobrej styl ;)

10.09.2010 09:56:00 | Corsica

st

09.09.2010 17:42:00 | WAYWARD

Dobře čtivé a upřímné. ST!

08.09.2010 09:06:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí