Bříšky prstů

Bříšky prstů

Anotace: ...

Bříšky prstů
dotýkáš se mi těla
a já tvůj dotek
cítím až v duši
A duše mi šeptá
že by tě hrozně chtěla
ale srdce tápe
smutek zase tuší
Je to věčný boj
když lásce srdce se brání
rozum zavírá oči
když muž k ženě se sklání
Pak přijde milování
muž topí se v ženě
duše odpovědnosti se brání
rozum tváří se uraženě
A srdce tiše čeká
ví že to přijde zase
dříve či později
kvůli lásce srdce rozpukne se
Autor Krpi Nika, 08.09.2010
Přečteno 384x
Tipy 12
Poslední tipující: ZILA78, Psavec, Niky88, Mbonita, CULIKATÁ, jedam, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mnoho pravdy v Tvých slovech,hezky napsané a vítám Tě mezi námi v modru,ať se Ti tu líbí:-)))

08.09.2010 19:12:00 | CULIKATÁ

Asi máš pravdu, kvůli lásce puká srdce nejčastěji... Vítej!

08.09.2010 17:14:00 | labuť

díky N.

08.09.2010 17:09:00 | Krpi Nika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí