Bez naděje

Bez naděje

Anotace: tohle je někde daleko v mé duši, snad se nesluší psát, když milujete víte kdy už nic není

až budu ležet pod hvězdami
vzpomenu si na lásku
co vzala mě z nebe
sladné nevinnosti

až budu ležet pod nebem
plným modravého květu
srdce si protnu jehlami bolavými
vzpomínkou na tebe a lásku

až budu ležet
ne s tebou už né tak bezstarostně
s obavami
co další vteřina přinese
nebudeš moje láska bez předsudků
a budu se jen bát

vzpomněla jsem si na lásku
tak nadechnu se bez naděje
Autor Meriel, 08.09.2010
Přečteno 289x
Tipy 6
Poslední tipující: al-pacino, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, excited, Mbonita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jak zmizí naděje.. umřelo všechno...
nevzdávej se jí, nebo najdi novou :)

09.09.2010 08:21:00 | excited

Je nějak příliš bolavá,nebo na mě alespoň tak působí.

08.09.2010 19:23:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí