Štěstí

Štěstí

Anotace: Tato báseň je věnována... ta osoba bude vědět, snad to tahle báseň vyjádří líp než slova, protože ta, jak se zdá, nejsou k ničemu

Spousta skvělých chvil,
spousta skvělých dnů,
náruč plná nadějí
i splněných snů
co životu schází.

Slovíčka důvěry,
trpělivost a pochopení,
stát budem jeden za druhým
dokud nás osud nepromění
ve vlastní stín

Pár večeří v úplňku,
pár výletů za snem,
snad ještě mnoho jich,
než úplně zhasnem
a zbude jen splín.

Dar ze všech nejkrásnější,
co koupit se nedá,
pohlazení, láska i důvěra
něha, když je jí třeba,
to leckomu schází.

Ten pocit bezpečí,
i vnitřní klid,
co dává mi teplo tvojí ruky,
co navždycky budu mít,

Mám jistotu, kam můžu jít
to asi nemůžu se ztratit
spoustu plánů před sebou,
a nikdo je nemůže zhatit,
tak proč štěstí necítím?
Autor robb, 09.09.2010
Přečteno 393x
Tipy 4
Poslední tipující: maliska, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí