Jenom slova

Jenom slova

Anotace: ...

Mám jenom slova,
co neumí říci pravdu,
držím je pod krkem
jen lživě pokašlavájí
jste tak bezcenná
hloupá slova
nemáte sílu dotyku
nemáte chuť polibku
a stejně jste
a plníte mi hlavu

Nemastná suchá slova
neřeknou nic nahlas
jen mluví a mluví
ale srdce neslyší
a stejně teď nemám více
než jenom Vás
uplakaná slova
co po jazyku obtáčí se

Potřebuji vás přiohnout a zkřivit
mluvte jak nikdy k nikomu jinému
tady ve mě něco křičí
slyšíte? ten křik je víc
víc než jen hloupá slova
ale zase jste to vy
co děláte mi poslíčka
Autor Demedalex, 14.09.2010
Přečteno 521x
Tipy 13
Poslední tipující: Lioness, la loba, Maro Deives, Bíša, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, Petbab, ta.cupka.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST za slova:-)

11.10.2010 13:42:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí