Touha,obavy

Touha,obavy

Anotace: Trošku se snažit vyjádřit,pocit..

Chtěla bych do očí se ti dívat
a uvnitř tiše zpívat
Tvé rty něžně líbat
tělo krásné objímat
Do očí se dívam zasněně
toužím vidět jiskřičku naděje
Srdíčko mi tónem tvým bije
snad se mi zas nerozbije..
Autor Dudlik, 15.09.2010
Přečteno 416x
Tipy 2
Poslední tipující: vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí