Kvůli Tobě

Kvůli Tobě

Anotace: Je těžké vyznat se sám v sobě, natož pak v někom druhém.

Když je mi smutno, je to hlavně kvůli Tobě,
pak ale nadávám jen sama sobě.
Proč nedokážu přejít tak jednoduché věci?
Možná proto, že se pak cítím jako v kleci.
V kleci, která tu malichernost vždy uzavře. A zamkne.
Ale když jich tam je moc, mé já se v nich zalkne.
Propukne v pláč a hysterii,
nejde zastavit a přerůstá až v komedii.
Ve chvíli, kdy si uvědomím, že tomu tak je,
je mi smutno, a to hlavně kvůli Tobě.
Autor Nevýslovná, 15.09.2010
Přečteno 353x
Tipy 5
Poslední tipující: Lachailla, maliska, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST proto že to přesně znám !

19.09.2010 17:35:00 | Lachailla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí