UMÍRÁM

UMÍRÁM

Anotace: ....

Bolíš mě,
mé vykřičené souhvězdí.
Bolíš mě,
na křídlech z bílého peří.
Bolíš mě,
ze zármutku křičí mi oči.
Boliš mě,
kdy tahle bolest skončí.

Ničíš mě,
na vidinách,ve snu co poněm běžíš.
Ničíš mě,
klesám ale ty otom nevíš.
Ničíš mě,
všude tě schovanou mám.
Ničíš mě,
ze snu,se probouzím na postelích sám.

Zabíjíš mě,
jen pro vzpomínky,co z hlavy mé neodpadly.
Zabíjíš mě,
růže co jsem trhával proč neuvadly.
Zabíjíš mě,
prázdnotou,co rozežírá mé dny.
Zabíjíš mě,
pro vše krásné co ve mě sní.

Umírám,
bolíš mě.
Umírám,
ničíš mě.
Umírám,
zabíjíš mě.
Autor ZILA78, 16.09.2010
Přečteno 323x
Tipy 5
Poslední tipující: Jin&Jang, Lachailla, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí