Strategie opuštění

Strategie opuštění

Anotace: Protekcionalistická strategie, je špatná jak v ekonomii, tak v lásce :)

Jen se bránit,
Hlavně se moc neunáhlit
Jen se bránit a svoje srdce chránit
Přísně střežit
Jen se bránit, chránit, střežit, neunáhlit
A ty a všechno ničíš,
vím, že tě chci, vím, že na ta je rozum krátký,
myslím na tebe, pořád a pořád
už žádné kroucení hlavou, jestli se uvidíme,
chci tě, moc
Jen ty už neříkáš tak krásná slova, nesnažíš se, nejsi se mnou, nechceš slyšet
Jen se bránit, chránit, střežit, neunáhlit
Látat srdce, lepit kousky k sobě
A příště? se unáhlit
Autor mavi, 20.09.2010
Přečteno 326x
Tipy 3
Poslední tipující: rry-cussete, Fanosh
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dle meho nazoru hodne podprumerne.

21.09.2010 10:15:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí