Talking about us

Talking about us

Anotace: trochu pryč

Kdybys ležela po ránu vedle mě,
a já bych se o Tvoji kůži hřál,
před rozbřeskem, ještě po tmě,
Tvoje rty tajemně bych sál.

Kdyby slunce určovalo dobu nám,
kdyby měsíc byl jen strážce náš,
věděla bys, že srdce moje,
v noci máš a přes den rozdáváš.

Přes den bychom byli spolu,
jen přítele ve mně tu máš,
přijde mi, že Tě jen ztrácím,
přijde mi, že nás prohráváš.
Autor Nathan Rahl, 23.09.2010
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: Denael, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...prohrát či vyhrát?
...znát pravdu či lhát?
...a nechat osud naši pavučin lkát?

24.09.2010 11:12:00 | Denael

moc pěkné!

23.09.2010 11:33:00 | Nick Name

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí