krev

krev

Anotace: faejgl§jre

mé zvratky,
v krev se mění,
kterou jsem dořezal skrze kůži!

Vytrhat si zuby z huby!
podřezal bych se...už jenom z nudy!
..ach ano..protože jen z mého těla výtekáš!
..ach ano..Ty má žadoucí Smrti do kostí mi zalízáš!
Ty mrazivá, svůdná a vítaná Kurvo!
Polib mě za pár set a ukonči tak můj život!
nech mne dodýchat, nech mne umírát!
vždyť jsi mě Lásko má..
sama podřízla!
Autor Lamorte, 25.09.2010
Přečteno 295x
Tipy 6
Poslední tipující: BlueBird, evilyn, Manstein
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí