Duplika

Duplika

Anotace: Jedna důležitá odpověď na důležitý komentář.

Zůstat na oprátce vlastních vzpomínek
a cítit jak to řeže,
chtít zachovat snad jen plamínek,
přátelství,to nelze?

nemoci to/tě nechat odejít...

……………

Přečetl jsem tvoje řádky
a za vším hledal jinotaj.
Snad pro doušek tvojí lásky,
jiný projde světa kraj.

Zde přátelství mi nabízíš
a je to velký dar!
Ale zamilovaného nezmýlíš…
Pro mě to je zmar!

Tvořit přátelství z lásky,
je v protisměru jízda.
Jak skládat ze slov hlásky.
Jak když sůl kozu lízá.

Já miluju tě celou duší.
Hrát šachy - to je málo!
Srdce pro postavu tvou buší,
asi víc, než je zdrávo.

Proto prosím, dej mi čas,
teď nemohu tě vidět,
Až v srdci bude opět jas,
nebudu se muset stydět…


Zatím se měj krásně…
Autor Tomikk, 29.09.2010
Přečteno 380x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, Bíša, malá slečna, CULIKATÁ, Tesk
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná,ač smutná:(.

29.09.2010 12:56:00 | CULIKATÁ

Moc pěkné! Chápu tvoje pocity. Ale nebudete tady dělat diskuzní fórum?:-)

29.09.2010 12:18:00 | Tesk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí