Přítelkyně

Přítelkyně

Anotace: ....

Mám novou přítelkyni!
moc nemluví, je stabilní
a má bílou pleť

mrtvola?
Ne!
Je to Zeď
je v mým pokoji
čumí, poslouchá
a nic jinýho nedělá!
má jediná společnice v noci
Ona je prostě drolící se cosi

Ale ta spirálovitá bolest ostnatýho drátu,
kterej si kolem mě přivázal někdo před ní
Je prostě stálá, je všední
a jaksi nepovoluje
jen se utahuje
Autor Lamorte, 01.10.2010
Přečteno 304x
Tipy 8
Poslední tipující: la loba, Nick Name, Désolé, evilyn, Manstein, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí