Sobotní imprese

Sobotní imprese

Anotace: Netradičně nerýmované vyjádření intenzivního čehosi

Sbírka: LeTělo duší

V šedi chladného sobotního rána,
co nám za okno odložilo mlhu
se divím tomu teplému prázdnému místu
a kousku pomačkaného prostěradla
ptáci dnes nějak mlčí
a místo lidí v ulicích
brouzdá jen pár lichých deštníků
ještě teď svírám Tvé horké dlaně
a hledám se v Tvých jasných očích
za svítání
venku dost prší
a já se usmívám - …
pár tichých kroků – a jsi zpět
s otázkou, úsměvem a mokrými vlasy
Chceš do čaje citrón, miláčku?
Autor Trinity666, 07.10.2010
Přečteno 499x
Tipy 14
Poslední tipující: BArBArKO, carodejka, Lioness, Gabrielle, Mraveneček, Skalsky Pavel, labuť, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké,ooo.)))

20.10.2010 14:23:00 | carodejka

:o)

07.10.2010 04:23:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí