Lháři

Lháři

Anotace: Pro jednoho lháře, který mi popletl hlavu, ale nikdy nic nemyslel vážně

Krásný slova lásky si mi psal,
ale stejně si mi lhal,
lásku si ke mě necítil,
vypadal si, jako, kdyby si se mě štítil.

Nech si ta slova pro jinou,
nebyla jsem v tu dobu určitě jedinou,
říkáš, jaký jsi romantik,
ale romantika skoro nikde, ani blik.

Hlavu si mi poplést chtěl,
ale když jsi mě viděl, rázem jsi oněměl,
Přeji ti mnoho štěstí,
a snad ti život nedá už pěstí.
Autor Zamillka, 07.10.2010
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: Jan Urban, Sladkalu, carodejka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí