Vášeň

Vášeň

Anotace: Když něco chceš, tak si za tím jdi.. Kdo ví, co Tě v cíli čeká..

Sbírka: Básně

Na trávu padá měsíční svit,
on vidí dívku tou loukou jít,
přiblíží se,
však netroufá si,
je okouzlen,
a to vidí jen kousek z její krásy.
Ladná chůze, lokty bílé,
teď přichází jeho chvíle.
Odváží se,
projde rosou,
on miluje dívku bosou.

Zelené oči,
černé vlasy,
kéž mohl by se dotknout její krásy.
Jeho pohled bodá do ní,
trocha krve,
louka voní.
Dívka padá do rudých růží,
do očí se dívá tomu muži,
slza po tváři ji stéká a říká:

"Ach copak je to za člověka?
Autor Orryones, 07.10.2010
Přečteno 372x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí