Pod srdcem milovaným

Pod srdcem milovaným

Anotace: možná se nedá poznat o čem to je.. ale myslím si že švestky to vědí :)

největší ze zázraků, i pro ty nevěřící
radostí naplnil můj život po okraj
největší z nadějí pod srdcem sladce spící
pod srdcem které mi dalo víc než kdo dal

Nejmenší z lidí co nosí kus duše mojí
naplní od rána teď každou volnou chvíli
radostí starostí o to že neobstojím
z představy že zklamu moje mysl šílí

Děkuji každému kdo dovedl mne k Tobě
Chápu již vše když se tak dívám zpátky
Ty dobře víš jak miluji vás obě
Ty víš i to pro koho jsou ty řádky.
Autor Trawnikar, 08.10.2010
Přečteno 381x
Tipy 10
Poslední tipující: Mraveneček, carodejka, Dejfor, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké, srdíčkové,úplně to přetéká to láskou.))

16.10.2010 12:19:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí