Reminiscence úplně nahá aneb Pět minut po dvanácté

Reminiscence úplně nahá aneb Pět minut po dvanácté

Anotace: další sbírka

Sbírka: Dialog muže a ženy

mnozí touží po vztahu
plném vášně
ale málokdo má odvahu
To zkusit...

jsem rád že jsme
To zkusili
spolu ...

nekonečně dlouze
sunul jsem
k tobě ruku
o níž už nikdy
nebudeš vědět
zda pohladí
či uhodí ...

až jsi ztratila trpělivost
oprávněně ...

i já jsem pochopil
že jsi ten druh
té krásné ženy
co jsem jí
po zbytek života
rozvitě determinován ...

tak jsem tě už
raději neutěšil ...
Autor Václav Sluka, 10.10.2010
Přečteno 418x
Tipy 24
Poslední tipující: Anita Buchtová, Vaclava Sluky moudrý přítel, Bíša, ZILA78, Gabrielle, hanele m., Maro Deives, Bambulka, Lady L, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

***

08.11.2010 01:21:00 | Bíša

Hezké Václave, líbí se mi že tvé básně jsou plné skutečných myšlenek ze života.

10.10.2010 00:54:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí