Littera Scripta Manet

Littera Scripta Manet

Anotace: (psané slovo neumírá)

Littera Scripta Manet
v uších zní mi sonet
o plačtivých duších
chodící životem..
po lásce toužících
smutně toulající se dnem..

Hledáme co vzal nám osud
lásky dotyk,odvál dál..
jeden na cestě..stojí doposud
a to ten co skutečně miloval
Autor ta.cupka., 11.10.2010
Přečteno 529x
Tipy 23
Poslední tipující: Nespavec, Lioness, V.N.Losinský, tato22, Isquieasuus, Django, jedam, Kokonut, James Libustka, Philosophic Theory, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mnohdy neumírá ani ten cit v nás.
Vyhrává ten, kdo miluje méně. A propasti bývají hluboké...

31.01.2015 01:18:19 | Nespavec

Myslím, že na cestě nás osamělých stojí víc...

01.11.2010 14:50:00 | Kokonut

Co je psáno, to je dáno.

11.10.2010 23:40:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí