Opojená krásou

Opojená krásou

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=273eSvOwpKk

Opojená krásou Tu sedím,
a na Tvoje ústa smyslná hledím.
A koukám na ty Tvoje oči,
co ve tmě,tolik brečí.
Steskem,touhou snad,
a po stěnách šíří se ten chlad.
Chce se mi plakat i smát,
a na ty otázky budu se ptát.
Proč mi neřekneš mám Tě rád ?
a já přestanu se všeho bát.
Přestanu se bát sebe,
a dotknu se modrého nebe.
Nad městem bude hvězdný prach,
s Tebou podívám se do oblak.
Proletíme se mezi hvězdami,
a do vlasů budou nám padat démanty.
Autor Kessi, 11.10.2010
Přečteno 347x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Šerák, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí