Jsem jaká jsem

Jsem jaká jsem

Anotace: tak se dívej....

"Jsem jaká jsem,tak se dívej"
buď pozorný a dobře vnímej
Dotek ze rtů patří jen Tobě
mám černé prádlo jako v době....

Kdy jsi toužil se jen dívat
a pak každý den mě hlídat
Od smyslné noci bez pravidel
kdy milující touha byla cílem...

Vniknout do mé tajné komnaty
a ochutnat od vína zhořklé rty
Slyšet pod peřinou tóny chtíče
že chceš dotek a do ruky klíče...

Zakletá láska v průsvitné košilce
dojatá blondýnka byla ve chvilce
Spletené vlasy jí teď zdobí cop
byla kdysi na prvním místě....TOP!




(u Tebe)
Autor Kett, 13.10.2010
Přečteno 421x
Tipy 33
Poslední tipující: Eru Alonnar, Jacob P. Verlaine, Radek.oslov.Šafárik, James Libustka, Mausinka, Jiná, Gabrielle, Linzerka, Romana Šamanka Ladyloba, Mraveneček, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Třeba pořád jsi hezká Kačenko

13.10.2010 23:03:00 | Chico1

...ty jsi ďáblice:-))...nádherná báseň!

13.10.2010 22:24:00 | Behemot

Skvělá! ST!

13.10.2010 22:08:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí