Tvá tvář

Tvá tvář

Anotace: 8. 1. 2002

Jsi-li chtivý
Dokážeš být milý
Dokážeš být zlato
Chceš však něco za to

Máš-li úsměv na tváři
Celého tě rozzáří
Pak však znenadání
Zničíš vlídnost v pobodání

Škleb ti změní celou tvář
Tatam je tvá zář
Svou dýku tasíš rád
Neutrpěls zatím žádný pád

Tak už nebuď tolik chtivý
Nemusíš být přívětivý
Nemusíš být zlato,
Jen proto, že chceš něco za to
Autor Fate, 14.10.2010
Přečteno 417x
Tipy 4
Poslední tipující: Désolé, Žena z Marsu, CULIKATÁ, Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí