Změna

Změna

Anotace: Inspirováno jednou slečnou v tanečních

Je večer,temný,studený,
strach,tréma třese nám koleny,
v očích se leskne chtíč-
já chci,chci odtud pryč!!

Rty chřadnou,ruce klepou se mi,
sám stojím tady,mezi všemi,
čelo zpocené z hluku kolem,
vnímám,ovšem na zemi skolen

Již pozbyl jsem naděje,všech svých sil,
okamžik příští dvojnásob mi vlil,
okamžik další,ceněnný,
mé city byly svedeny-

Srdce,co dlouhou dobu spalo,
láska,tak stačilo mu málo,
pohled dlouhý,vřelé objetí,
tohle prolomilo prokletí
Autor Désolé, 14.10.2010
Přečteno 279x
Tipy 11
Poslední tipující: Lamorte, Psavec, CULIKATÁ, labuť, Jaine, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí