Kapky lásky I

Kapky lásky I

Anotace: ...dávkování neznámé

Pod okapy všedních dní,
zůstal jeden nevšední,
utápím se v jeho pudu,
polykám jeho hnusnou vodu

Jícen se mi z toho vzpírá,
po Tobě zbyla v ruce díra,
co chřtán šklebí hrdě světu,
teď mocní Tvou poslední větu

Rudé oči se krvaví,
bodavý mráz proudí tělem,
kácím se bez sil, želem,
jako tělo bez hlavy
Autor Désolé, 17.10.2010
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: Lamorte
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí