Jen tiše, nikdy ne nahlas.

Jen tiše, nikdy ne nahlas.

Anotace: Nevím něco. Něco co říká nic a zároveň všechno.

Tiše volá. Tiše chladne. Tiše umírá.
Raněné srdce před světem se zavírá…

Duše v ohni je, celá hoří,
Do temnoty hlouběji se noří.

Na duši rány otevřené,
Srdce před vším uzavřené.

Chladné oči její jsou,
Vůči lidem, co kolem jdou.

Nenávistí planou záhy,
Štětec a rudé tahy,
Vlastní krví barví svět…
Autor Anneli, 17.10.2010
Přečteno 308x
Tipy 5
Poslední tipující: Fenceless, Sadistic Soul, r-a-d-a
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí