Tohle nám dám...

Tohle nám dám...

Anotace: Jeden malý sonet. Pro těch pár hezkých chvil, které nesmí a nebudou pokračovat... Tohle a nic víc... Prostě to nejde.

Tvé ruce pijí mě, tvé nohy obtékají.
Tvé rty mé zaplavují něhou až dech se tají.
Tak moc jsme spolu, strašně sami.
Ztracení mezi roletami.

Tvé prsty jako vojáci po zádech přecházejí.
Tužeb mých stopy co krátery zejí.
Odrazy světel noci v loužích
mši dávají za naše vášně sloužit.

A já, výčitkám navzdory,
pronajímám své prostory
určené k rozjímání.

Ty zatím doma spíš jak v plyši
a netušíš, že pro nás píši
předehru k milování.
Autor Descardea, 18.10.2010
Přečteno 289x
Tipy 17
Poslední tipující: jitka.svobodova, Niky88, zenge, labuť, Larey, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, ZILA78, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká S.T.

18.10.2010 16:08:00 | ZILA78

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí