Zastavení

Zastavení

Anotace: Láska, není na jednu, noc. Láska Je žena, která tě provází životem a zpívá smutně i vesele.

Na říjnový den snáší se nostalgie,
nostalgie jedné noci,
kdy tvé tělo pohladila bolest.

Oči poteměly, a slunce,
slunce zakryl mrak tvé nemoci.
Vlasy prokvetly na chvíli podzimem,
s nadějí na nové ráno,
ráno nové hvězdy.

Stojím u tvého lůžka,
tvé prsty se chvějí v nové naději.
Usínej,
usínej spánken jasného slunce,
kdy jeho paprsky přináší nový vesmír,
vesmír života.
Autor Hombre, 18.10.2010
Přečteno 322x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova, Písnička, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí