Temná

Temná

Anotace: O Lásce

Sbírka: Lucce

Stíny temných lamp v řadě,
jen temná ulice předemnou,
Zima a napětí k dostání všude,
neutuchající vidina nás dvou.

Vzpomínky na momenty krasné,
okamžiky které nezblednou.
oči jak perly jasné.
Nadherné sny co mi nevezmou.

Stojím sám, na cestě bez iluzí.
Nevidím nic, kde jen se skrýváš ?
Temná fotka chybějící,
se slzami co zakrýváš.

Ten nejkrásnějšíi hřích,
který po zbytek života toleruješ.
Láska v očích mých,
Ty, co mě smyslů zbavuješ.

a já šeptám... miluji tě...
Autor kitah, 18.10.2010
Přečteno 351x
Tipy 7
Poslední tipující: Šerák, jitka.svobodova, Mišiačik, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mmm... dobré chlape... ;)

02.11.2010 00:06:00 | Stiffler.69

diky :]

18.10.2010 21:52:00 | kitah

Píšeš srdcem...

18.10.2010 21:21:00 | Bananky v čokolade

tak krásne citlivá

18.10.2010 21:07:00 | Mišiačik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí