Sny

Sny

Anotace: Love Love Love

Sbírka: Lucce

V noci se budím,
ležím sám v temném pokoji.
Doufám že blouzním.
Na srdci rána co se nezhojí.

Pověz lásko kde tě mám,
jen Album vzpomínek.
A zas jsem tu sám,
bez života a myšlenek.

Z okna marně křičím,
do noci temné a bezduché.
Opuštěným lampám smutně líčím,
že jsi pro mě vše....

Zbyli tu jen sny,
kde spolu se setkáváme.
Tvé rty a nezapomenutelné oči,
má touha a city neskrývané..
Autor kitah, 18.10.2010
Přečteno 368x
Tipy 9
Poslední tipující: Samanta, Šerák, ta.cupka., labuť, jitka.svobodova, Niky88, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej!

19.10.2010 12:13:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí