Láska až do konce..

Láska až do konce..

Anotace: ..

Na konci lásky,
ztrácím svou duši,
Pěji své ódy ,
do hluché prázdnoty,
omšelé vzpomínky,
vykřičené hlasy,
zbalené věci,
třpytivé oči,
vyčítavé pohledy,

a přeci na srdci slůvko,
vrať se mi.

Miluji,bojuji..
Jen kvůli tobě padám na kolena,
protože jsi má součást života..


MILUJI TĚ na tolik že bych i zemřel.
prosím stůj..

Autor Mausik, 19.10.2010
Přečteno 519x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Zlatičko
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí