Úplněk

Úplněk

Anotace: Vzpomínám a bylo to moc hezký...

Je půlnoc nádherná a já ovíněná vínem…
myslím na kouzelnou noc při úplňku…
Na tvou vzpurnou pýchu,
za kterou jsem tě vedla dál a dál…
Myslím na tvé oči, kterýmas mě hladil po zádech
a zamilovaně na ně psal…
na tvé paže, jež mi při objetí dávali tolik tepla…
Vzpomínám si na telefon plný lásky,
na krásná slůvka, jemaž jsme tři hodiny blokovali linku,
na slova loučení,
i když jsme se nechtěli loučit…
A kdo by se chtěl loučit,
když je v nejlepším…
Autor Mersii, 19.10.2010
Přečteno 308x
Tipy 11
Poslední tipující: Psavec, Nick Name, Skalsky Pavel, Gabrielle, labuť, Agniezka, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí