Vejdi, ó lásko !

Vejdi, ó lásko !

Anotace: Láska je součástí života a bez ní není nic !

Procitám v naději krásného dne
pod víčky doznívá sen.
Co chystá ! Tváří se záhadně.
Bude to přetvářka jen ?

Já nechci šálení a nechci klam,
po lásce, životu plném já toužívám !
Sny krásně šálí nás, to znám,
den za dnem jak korálky navlékám.

Vejdi ó lásko do mých dní,
ze sna se probuď !
Procitni se mnou z nocí v dny,
ať dme se mi citem hruď !

Vyměnit vše, co dosud jsem měla,
vyklidit života přeplněný krám.
Zavolat hlasitě na anděla,
že pro lásku všeho se vzdám !

Prosím Tě, Amore naposled,
jen ještě jednou jedenkrát,
šíp zabodni v srdce mé,
ať mohu milovat...
Autor Sladkalu, 19.10.2010
Přečteno 281x
Tipy 8
Poslední tipující: vodnař, jitka.svobodova, labuť, Jaine, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu nádherné - plynulé a ?hřejivé?...líbí

19.10.2010 22:00:00 | Jaine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí