Milostná

Milostná

Déšť šuměl blues
a tráva voněla
a mně se zachtělo,
dotknout se hvězd.

Dotýkal ses něžně
mého horkého líce,
tak zvláštně to lechtalo,
jak dotek motýla.

Tak teple a nedočkavě
chvěly se ti ruce,
vybubnovávaly na mém těle
měsíční sonátu.

Něco mě tlačilo
pod pravou lopatkou
a bylo tak vlhko,
ne jen z té vody.

Vesmír se zastavil,
na chvíli pro nás dva,
na krku jsem cítila
tvůj horký dech.

Déšť šuměl blues
a tráva voněla
a mně se zachtělo
dotknout se hvězd.
Autor Veronika Ulická, 22.10.2010
Přečteno 391x
Tipy 15
Poslední tipující: Zlatičko, Holis, Gabrielle, James Libustka, Zasr. romantik, carodejka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Verčo, moc hezké, pohladila.

25.10.2010 14:09:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí