PROČ?

PROČ?

Anotace: se jen ptáme...proč?.....

Jaká je vteřina
v lidském okamžiku
jen kdo se na to dívá?

Ta láska je snad slepá?
to naděje je živá
odvracíš tvař ke hvězdám

hledáš slova odpouštění
kroky Tvé a litování
nepopsaný seznam
cesta důvěřivá

daleké světlo
Tvého smíchu
v tom tichu:
"Co jen výkřik rozetne"

Jak vlasatá létavice
ticha se nezříká
to budík Ti tiká
buď věčně mladá

modlitbu neumím
nechci však v tichu
jen uvěřím
než řeknu Jméno

Než řeknu jméno
nechci slyšet pláč
tomu tichu
ustřihnu vlas

Naděje poslední
tvář svou má
Naděje rozezní
Jaká je vteřina

JAKÉ JE PROČ?
Autor Radek.oslov.Šafárik, 23.10.2010
Přečteno 283x
Tipy 20
Poslední tipující: Mbonita, CULIKATÁ, ZILA78, labuť, PIPSQUEAK, Psavec, Gabrielle, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká..

24.10.2010 11:24:00 | CULIKATÁ

Krásná, hlubokomyslná báseň, moc se mi líbí...*:)

24.10.2010 09:03:00 | PIPSQUEAK

Jaké je "proč", které se něříká?
Jak bolí láska, když člověk se jí zříká?
Že pocit a touha je tolik silná,
někdy však myšlenka, pocitu viny, mylná...

23.10.2010 22:30:00 | NikitaNikaT.

Někdy člověk ani nenajde odpověď na svá proč...

23.10.2010 22:22:00 | Javavia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí