sss

sss

Anotace: ženy neuražte se

Já jsem tu sám,
já čekám na tebe.
Já jsem tu sám,
netvař se na mě kysele.
Já povídám,
pojď ke mně do tý postele,
budem se smát
a potit po těle.
Jsi moje láska
a já zas tvá,
tvá kočka mňouká,
mně se chce spát.
Proto já říkám,
ta postel je má,
odejdi zítra,
někdy se vrať,
až bude se stýskat
a nebo hlad,
budu zas pískat,
u vašich vrat.
Autor váhy, 24.10.2010
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Řekla bych, že mě to neuráží... beru to svévolně.

07.11.2010 20:50:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí