Zákonem LÁSKY

Zákonem LÁSKY

Anotace: ... je odpuštění ... ... je zapomenout sebe ... ... je stá šance ... ... je slovo TY ...

Vstoupím do tvých očí
vstoupím do tebe, krajino jitřní
a nebudu tápat ve tvých omylech
denně procházím temnotou
nezaleknu se černé jeřabiny
vím, že mě miluješ a půjdeš za mnou
věřím ti, jako ty věříš ve mě
Volal jsem tě: marie,
Volal jsem tě: perleťová kapko,
Volal jsem tě: mé dítě,
Volám: černá jeřabino
Dozraješ, jak zraje víno
Neměj strach zarmoutit své blízké
už delší dobu tě neznají
ale já tě znám, má ženo
dokonč, co má být dokončeno
Pak projdem spolu temnotou
a budem oděni svitem hvězd
spolu pak vzdáme slávu, čest
všem, kteří prošli úzkou branou
a tvoji hřívu načechranou
dál bude vítr provívat
už je čas vstát a do rukou mi život odevzdat
Autor Inge, 27.10.2010
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: Helena Lovecká, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vtahující, vtahovaná

30.10.2010 23:37:00 | Helena Lovecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí