Time Warp dance..

Time Warp dance..

Anotace: .. Rocky horror picture show http://www.youtube.com/watch?v=crr2r_bU6XM&feature=related

Ve snech ji vídám, jak mim černou díru
do nichž se vpije
z legrace v mých snech prý je na špacíru
krásná harpyje

střemhlav za ní letím, ať touhu zhlédnu
v zrcadlech očí
šokem z podobnosti víčka jim zvednu
jiskra přeskočí

jsem taky netopýr, v laserové show
pár tančit může
Time Warp, tříce parket jiskry vykřešou
nám trny růže

oběma lidský stín, v kalichu tančí
jejím dokola
tenhleten tanec, děr černých krev dračí
rytmem udolá

klesnem do polibků znaveni zcela
- ať žije změna!
dřív ve snech, jako já, vzhled z mýtů měla..
.. jsme muž a žena
Autor Petbab, 29.10.2010
Přečteno 266x
Tipy 27
Poslední tipující: divoska_jaja, Gabrielle, Holis, NikitaNikaT., carodejka, Agniezka, la loba, hašlerka, Mbonita, Squat_the_world, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tédy ta je.)))

02.11.2010 11:57:00 | carodejka

Kouzelně zajímavá...*:)

29.10.2010 16:57:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí