Moje droga

Moje droga

Anotace: On je moje droga i když ho ani neznám.......

Když jsem tě po prví viděla
málem jsem se propadla,
jak jsi byl krásný,
pro mě "pan úžasný".
I když tě moc neznám
jsi pro mě jako droga.
I když tě jen uvidím
hned u srdce ucítím
ten pocit jako jen my dva.



Chci tě vidět,
chci tě slyšet.
Někdy divný pocit mám
že už umírám.
Když tě vidívám
jak se usmíváš,
prostě mám pocit že umírám
a ty o tom nevíš furt se usmíváš....
Autor vrtulka5, 29.10.2010
Přečteno 337x
Tipy 3
Poslední tipující: Elisha, Kapka, Šerák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To bude jistě první láska, připomnělo mi to tu mou...

29.10.2010 20:03:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí