Keby..

Keby..

Anotace: ...

keby som mala tak papier a pero
opísala by som tú krajinu
ako nikdy predtým žiadny umelec
ktorý písal brkom
na zvitok starého papiera

keby som mala tak papier a pero
zapísala by som si každú minútu s Tebou
každý Tvoj úsmev zaznačila
napísala by som Ti verše
s venovaním len Tebe láska

keby som mala tak papier a pero
napísala by som,ako sa stromy zaodeli
do prenádherných farieb
aké majú krásne listy
v ktorých sa chcem s Tebou obhadzovať
a pozorovať s Tebou na lavičke

keby som tak mala papier a pero
nakreslila by som srdiečko
zalepila do obálky
a dala by som Ti ho v tej chvíli

ach,keby som tak mala vtedy papier a pero...
Autor maliska, 29.10.2010
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Agniezka, Petbab, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí