Tebe!

Tebe!

Anotace: ...

prebudiť sa
a uvidieť Teba!
splnený sen!
si moje jediné prianie!

držíš ma za ruku
a ja nevnímam

napriek tomu viem,
že si to Ty
lebo cítim
že pri srdci
ma hreje čarovné teplo

také,ktoré cítim len pri Tebe

donesieš mi ružu
a ja mám slzy na kraji
a snažím sa stvoriť úsmev
cez bolavé rany

a som šťastná
Autor maliska, 29.10.2010
Přečteno 501x
Tipy 11
Poslední tipující: Lioness, Bíša, Metcheque, jitka.svobodova, eullaliee, CULIKATÁ, Petbab, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí