One step closer to you!

One step closer to you!

Anotace: Od srdce!¦

Na začátku každé písně,
skvělá souhra nástrojů,
které vyvedou mne z tísně,
už od samého začátku...

Pak uslyším tvůj melodický hlas,
který bych chtěla slyšet pořád,
je to jako závislost na drogách,
ne nemůžu se tvých písní vzdát.

Ta dokonalá intonace se vším spojená,
je pro mne zázračnější než ozvěna!
To o čem zpíváš, význam slov v každém textu,
hrají mi v představách, které jen s těží sečtu.

Zvuk elektrických kytar a síla hry na bicí,
nepřestávají mi znít každý den,
prostě je to nepopsatelný sen,
do rytmu se propadám a stává se ze mne ten snící.

Klobouk dolů nad vaší sehranou melodikou,
je jak upletena procítěnou mozaikou,
z níž žádný tón nevymizí,
vaše hraní je v ní víc než ryzí.

Je mi jedno, kdo si co poslouchá,
mě se líbí tenhle styl,
kytary, bicí a klávesy,
vyzařuje to nejskvělejší do mého ucha!

Možná jsem velký snílek,
ale i tak umím věřit
ctím smysl vašeho kouzla
oddaná rock singlům,
tak chci žít!

I LOVE YOUR MUSIC,
I LOVE YOUR STYLE,
I LOVE YOUR SINGL,
YOU ARE MY BIG STARS!
Autor Any 4, 29.10.2010
Přečteno 296x
Tipy 5
Poslední tipující: patrikus, 666 Idiot MCR, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí