Lásko

Lásko

Anotace: nech mě se dnes usmívat, chci tě tu u sebe mít

lásko jsi jen kousek
u mě jsi strávila pár dní
nebudu litovat ani minuty

lásko jsi jako lehoučký mráček
půjdeš za mnou
pojď a nech mi na tváři pár vrásek
neb až budu smutná
řeknu si, že žila jsem
nyní ze světla, než zítra by mohla být tma

vrásky z lásky
klidně budu tu mívat
nech mě usmívat
lásko..
Autor Meriel, 31.10.2010
Přečteno 398x
Tipy 6
Poslední tipující: al-pacino, Bíša, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí