Noční Démon

Noční Démon

Anotace: Láska a Temné sny

Sbírka: Lucce

Zas přišell ten hrozný sen,
představa co me užírá.
Kdyby noční můra jen,
ale démon co mě stíhá.

Stojím zas v temné místnosti.
hledám někoho komu můžu verit.
Anděla co mě vyprostí,
temnototě budeme čelit.

V zrcadle na zdi dva přízraky,
vidímm vztek a černou nenávist.
Slyším z dálky hrozné zvuky,
na zemi střepy co mají mě otravit.

V ruce tisknu tvoji fotku,
vše co tu teď mám.
Doufám že jsi na blízku,
bez tebe totiž umírám..
Autor kitah, 01.11.2010
Přečteno 315x
Tipy 7
Poslední tipující: fuu, Samanta, Stiffler.69, Míša S., jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí