Žertem

Žertem

Anotace: Jako obvykle, když tě vidím v pohádce, s chorým mozkem žbleptám o lásce.

Tajím svoje chvění,
když přilněš ke mě lehce,
když žertujeme bez myšlení
myslet se nám nehce.
Je mi z toho úzko,
vždyť je to jenom žert.


Když na tvář mě líbáš
a s milým přáním štěstí,
když se mi připomínáš,
já do zatnutých pěstí,
vtěsnám svoje city,
vždyť je to jenom žert.

Když žertem mě zlobíš,
budíš lásku ve mně,
já chci tě tisknou k sobě
celou tíhou země.
A proč bych vlastně nemohl,
vždyť je to jenom žert.

Miluji tě-
vem to čert!
Autor Jaine, 02.11.2010
Přečteno 299x
Tipy 6
Poslední tipující: Já sám, Sachris, Šerák, Zlatičko
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí