Naděje…

Naděje…

Anotace: Sonet o tom,co ve mě ještě je, kousek přání, vzpomínání.

Drobné kapky deště
prší na moji tvář
jsem šťastná a šeptám ještě
ve tvých očích plane zář

Tvé oči jasně planou
září lásky a touhy
vášní nespoutanou
dnes bude den dlouhý

Vysoko až u chvostu létavic
ještě víc až mezi hvězdami
já vím že nemohu chtít víc

věřím na důvěru a souznění
mezi dušemi čistými
a na tom se nic nezmnění
-----------------------------
snad jen , že nejsi mezi živými ........
Přečteno 337x
Tipy 15
Poslední tipující: Květka Š., Bona, hašlerka, Mbonita, Kapka, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Admen, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí