Svědomí

Svědomí

Anotace: Pocity uvnitř,ktere mluví upřímě..

Křičíš do ticha, nikdo tě neslyší.
Nikdo ti nepomůže,jsi sama.
Můžeš si vyžřičet hrdlo,strhat nechty rytím do zdi.
Bolet ale nepřestane!
Snad hledat kousky duše, ktere se ti postrácely.
Když jsi jí dala srdce i duši.
A ona vše zahodila..tak hledej
Autor Dudlik, 05.11.2010
Přečteno 346x
Tipy 2
Poslední tipující: vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí