Nedokončená...

Nedokončená...

Anotace: no, psáno při depce...

Z ranního šálku kávy,
vypiju kapku blínu,
opravdu krásné zprávy,
no tak si hoď tu špínu!

Trochu mu ego srazíš,
a hned si mrcha zrádná,
tak na co se tedy snažíš?
Pro tebe, není žádná!
Autor Gringer, 08.11.2010
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: hubape, kukopr, Malá Lucije, Iwetta, ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí