ach...ta láska

ach...ta láska

Anotace: Tak jak rychle umí vzplát, tak rychle umí oheň zadupat....

Láska je ohnivá dáma,
která vzplane a nepálí,
ona lásku z lásky nám dává,
každé milované srdce pohladí.

Ona umí hořet dlouze,
je to však citlivá dáma,
proto utápěj se v její touze,
ať plamen čistý v srdci sálá.

Však co si počít, když plamen bledne?
Když přestává hřát a mění se v dým?
Co s láskou, která dohořívá,
ze které nám málo zbývá?
Na koho se obrátit,
kdo v lásce může poradit?
Zda rozfoukat a nebo nechat...... uhasit?
Autor Julia, 14.01.2006
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tyhle otázky řeším stále.

01.10.2006 12:48:00 | Baucis

odvěké a stále aktuální... samá Proč? Jak? Možná až slova Být či nebýt...

15.01.2006 02:32:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí