Daruj mi ...

Daruj mi ...

Anotace: ***- ...

.

Daruj mi oceán
a ty budeš v něm rybkou

Daruj mi zázemí
u plotny nad polívkou.

Daruj mi svobodu
vracet se k tobě

Daruj mi vše co chceš,
co zbývá tobě

daruji za to ti
třpyt tužby zrcátek

daruji za lásku
mou lásku nazpátek

daruji nezištně
základ tvých kuřátek

daruji sám sebe
... hrdinu pohádek...

Tahleta představa
baví mě docela
na našich ramenech

... mít křídla anděla ... „-))

*


------------------------------------------

Comment pro Čardášová.babizna, dílko "Namaluj ..."

11.11.2010 18:18

*
Autor HarryHH, 11.11.2010
Přečteno 528x
Tipy 24
Poslední tipující: jvacl, Tanzania, Kapka, James Libustka, Špáďa, Romana Šamanka Ladyloba, JardaCH, jitka.svobodova, Bíša, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, vtipná.
Dík za prima komentík!

06.12.2010 10:50:00 | Kapka

Parádní komentář!

21.11.2010 23:13:00 | Špáďa

Co ještě můžu dát?
Ona ti odpoví
Daruj mi prstýnek
Daruj mi okovy

15.11.2010 23:57:00 | JardaCH

***

12.11.2010 02:03:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí